Praktiska tip

Fiber och IPTV

Image

Beställer du fiber så får du testa på vår fantastiska TV-tjänst IPTV gratis i sex månader!  Har du redan IPTV så får du tjänsten kostnadsfritt i nio månader! Om du vid beställningsögonblicket valde att inte testa på IPTV men nu har ångrat dig, så är det bara att kontakta oss så fixar vi det!

IPTV är Ålands populäraste och mest spridda TV-tjänst med det bredaste utbudet av högkvalitativa TV-kanaler. Tjänsten utvecklas konstant med nya, smarta kringtjänster och utökat kanalutbud. IPTV kan man ha även med den gamla bredbandstekniken ADSL men den begränsade internetfarten sätter även begränsningar för IPTV-tjänsten. Med fiber frigörs IPTV-tjänstens fulla potential!

Kom in till oss på Storagatan 6 om du vill ha en demonstration över allt vad du kan göra med IPTV!

Med fiber kan du se IPTV-tjänstens utbud av HD-kanaler i dess fulla glans! När utsändningar med ännu högre kvalitet kommer, så har du redan tillgång till den internetfart som då kommer att krävas! 

Till skillnad från den gamla tekniken ADSL, så med fiber tar IPTV inte upp din bandbredd! Har du fiberabonnemanget 50/50 som ger dig farten 50 Mbit/s båda vägarna, så är detta vad du har för din surfning fast du ser på en, två eller tre TV'n samtidigt!

För du vet väl att fast du ser på IPTV på flera TVn samtidigt, så betalar du bara en månadskostnad för abonnemanget! Du behöver bara en IPTV-box per TV som antingen får signal via en kabel från fiberroutern eller via trådlös sändning. Kom in till oss så visar vi! Och du vet väl att har du bredband på stugan, så kan du se samma IPTV-abonnemang även där!

Men om du inte vill skaffa flera IPTV-boxar eller inte har bredband till stugan då? Då har vi Mobil IPTV för dig! Detta är en tilläggstjänst till IPTV och består av en app du kan installera i många tv-apparater eller på din läsplatta. Du ansluter sedan TV'n eller läsplattan till internet via mobilt bredband eller WiFi och kan på så sätt se IPTV!