17-22.11.2003

Den här veckan har jag fått verkligt mycket gjort! Jag började på måndag med att dra ner en blomkruka i sovrummet och finfördela jord samt skärvor över hela golvet och hallen. Jag var så nöjd med mitt uppsåt att nästa dag massakrerade jag några torkade blommor som stod i en Iittalavas i vardagsrummet. Vasen höll dock fast jag bar den till hallen och dängde den i golvet.

Som höjdpunkt valde jag sedan dagen efter att attackera en sänglampa som stod på ett bord i sovrummet, bita av kablen när lampan fortfarande var kopplad till vägguttaget och sedan fullborda avlivningen i hallen.

Allt detta medförde såklart lite uppspelta känslor hos en viss husse. Men som jag sade, sista ordet om det här med att bli lämnad ensam om dagarna var inte sagt!

Sedan kan jag rapportera att jag återupptäckt min snutteboll! Varje kväll ligger jag och suger på den så att jag hamnar halvt i trans. Matte och husse verkar ganska oroliga över mig och undrar vad som kan vara felet. Dom inser nog inte bara att ibland är en snutteboll bara en snutteboll.